Nyheter

Emma Bohlin – kommunikatör i Arvsfondsprojektet SĂ€llsynt mitt i livet 

Datum: 2021-01-21 Av: SĂ€llsynta Diagnoser Tid: 10:13

Bild, Emma Bohlin

VĂ„r nya medarbetare Emma Bohlin presenterar sig:

Mitt namn Àr Emma Bohlin. FÀrsk frÄn en utbildning i HÄllbar kommunikation i teori och praktik vid Högskolan i Halmstad. I botten Àr jag fil. kand i Miljövetenskap. Jag har en sÀllsynt diagnos som heter Loeys-Dietz syndrom typ tvÄ (LDS II). Eftersom jag sjÀlv Àr sÀllsynt mitt i livet kÀnns detta uppdrag extra roligt, spÀnnande och lite hedrande. Jag har knappt kunnat vÀnta pÄ att projektet ska dra igÄng!

Jag Ă€r funktionsrĂ€ttsaktivist sedan mĂ„nga Ă„r och drömmer om en vĂ€rld dĂ€r alla fĂ„r möjligheten att leva sitt bĂ€sta liv! Sedan vĂ„ren 2018 driver jag pĂ„ min fritid bloggen ”Ett sĂ€llsynt liv”. I den delar jag med mig av mina upplevelser och kunskaper som jag samlat pĂ„ mig under livet. Jag anvĂ€nder ocksĂ„ bloggen som plattform för att pĂ„verka mĂ€nniskors instĂ€llning till det som Ă€r annorlunda.

Jag och min man bor i Östergötland. Vi har tvĂ„ svarta kattbarn som vi adopterat frĂ„n ett hem för hemlösa katter. I sommar finner ni oss (förhoppningsvis) pĂ„ nĂ„gra av Sveriges stora hĂ„rdrocksfestivaler. Jag kommer huvudsakligen att arbeta pĂ„ distans vilket vĂ€l en kommunikatör borde klara av, vĂ€l?

Om cookies

Vi anvÀnder oss av kakor för bÀttre upplevelse. LÀs mer.

Translate »