Nyheter

Emma Bohlin – kommunikatör i Arvsfondsprojektet Sällsynt mitt i livet 

Datum: 2021-01-21 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 10:13

Bild, Emma Bohlin

Vår nya medarbetare Emma Bohlin presenterar sig:

Mitt namn är Emma Bohlin. Färsk från en utbildning i Hållbar kommunikation i teori och praktik vid Högskolan i Halmstad. I botten är jag fil. kand i Miljövetenskap. Jag har en sällsynt diagnos som heter Loeys-Dietz syndrom typ två (LDS II). Eftersom jag själv är sällsynt mitt i livet känns detta uppdrag extra roligt, spännande och lite hedrande. Jag har knappt kunnat vänta på att projektet ska dra igång!

Jag är funktionsrättsaktivist sedan många år och drömmer om en värld där alla får möjligheten att leva sitt bästa liv! Sedan våren 2018 driver jag på min fritid bloggen ”Ett sällsynt liv”. I den delar jag med mig av mina upplevelser och kunskaper som jag samlat på mig under livet. Jag använder också bloggen som plattform för att påverka människors inställning till det som är annorlunda.

Jag och min man bor i Östergötland. Vi har två svarta kattbarn som vi adopterat från ett hem för hemlösa katter. I sommar finner ni oss (förhoppningsvis) på några av Sveriges stora hårdrocksfestivaler. Jag kommer huvudsakligen att arbeta på distans vilket väl en kommunikatör borde klara av, väl?

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.