Nyheter

Är du ung och lever med en sällsynt diagnos? 

Datum: 2023-06-12 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 9:22

Bild, Skrivarworkshop för unga 9-10 sept 2023, arm med RARE armband

Vi bjuder in dig som är mellan 15 och 25 år till en kreativ skrivarworkshop den 9-10 september i Stockholm. (Är du under 18 år behöver en vårdnadshavare följa med.) Under skrivarworkshopen kommer du få inspiration, tips och idéer om hur du kan berätta och sätta ord på dina erfarenheter, känslor och tankar i livet som ung och sällsynt. Kom och ta chansen att lära känna andra i din ålder som vet och förstår hur det är att leva med en sällsynt diagnos.


Vi hoppas få en riktigt rolig helg tillsammans, hoppas du vill vara med!

Skrivarworkshopen kommer ledas av Tommie Sewón som är låtskrivare, skribent och skrivcoach.

Han har bland annat gett ut boken ”Prata om livet med en penna” som ger inspiration och metoder till att reflektera över livet med hjälp av skrivande och samtal i grupp. Tommie brinner för allas möjlighet att få berätta och sätta ord på sina egna liv, känslor och tankar. Till vardags är han anställd för arbete med unga på Fryshuset och inom Svenska kyrkan. Utöver det frilansar han som musiker och skrivcoach för grupper som vill få hjälp att börja skriva och prata om livet!

INTRESSERAD? Fyll i intresseanmälan via länk senast 22 juni.
OBS! Anmälningstiden har gått ut.

Frågor? Hör av dig till Evelina Rosén: evelina.rosen@sallsyntadiagnoser.se

Du behöver vara medlem hos oss
För att delta i skrivarworkshopen, behöver du vara medlem i Riksförbundet Sällsynta diagnoser. Om du inte redan är det, bli medlem via hemsidan: www.sallsyntadiagnoser.se

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.