Denna inbjudan är avsedd för dig som:
är ordförande/kontaktperson för en medlemsförening/-nätverk i Riksförbundet Sällsynta diagnoser, och
dig som använder Sällsynta diagnosers medlemssystem (har personlig inloggningsinformation till systemet)

 

Välkommen att anmäla dig till ett digitalt informationsmöte om medlemssystemet tisdagen den 28 november kl. 18.00-20.00.

Som medlemsförening i Riksförbundet Sällsynta diagnoser har ni förbundit er att hålla ett uppdaterat medlemsregister. Detta är viktigt för oss, då vi måste lämna korrekta uppgifter om antalet medlemmar varje gång vi söker statsbidrag. För era medlemmar kan det vara avgörande för att få ut rätt medlemsförsäkring, om något händer under läger eller möten.

För att hanteringen av era register ska gå så enkelt som möjligt, har vi bjudit in vår leverantör av medlemssystemet att hålla en kort utbildning.

Tilläggsfunktioner och den moderniserade versionen av systemet
Tommy Nyberg från Föreningssupport, vår leverantör av medlemsregistret, kommer hålla en utbildning om systemet, främst om tilläggsfunktionerna som ingår. Dessutom finns en ny version av medlemssystemet, med fler funktioner och snyggare layout, som kommer att introduceras på träffen.

För dig som hanterar föreningens medlemssystem är detta en viktig informationsträff med möjlighet att lära nytt och ställa frågor.

Vi hoppas att informationsmötet den 28 november ska bidra till att registerhanteringen går smidigt. Har du frågor om medlemssystemet?
Vilka problem har ni stött på?
Vad skulle ni önska fungerade bättre?
Skicka gärna in dina frågor och funderingar vid anmälan (i meddelanderutan).

Möteslänken skickas dagen före mötet, till e-postadressen du angett när du anmält dig.

Anmäl dig här, senast fredag 24 november. Du får ett automatiskt svarsbesked som bekräftelse på att din anmälan kommit fram. Om svarsbeskedet inte visas i inkorgen, kolla i mappen för skräppost (Spam). Ifall beskedet inte finns där heller, mejla info@sallsyntadiagnoser.se

Hämta inbjudan till informationsmötet om medlemssystemet
Hämta informationsblad om medlemssystemet

Inga fält hittades.

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.