Nätverk Väst

Nätverk Väst är öppet för medlemmar i Riksförbundet Sällsynta diagnoser som bor i Västra Götaland och norra Halland. Träffarna brukar vara i Göteborg. Nätverkets huvudsakliga syfte är att, i samarbete med Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) på Sahlgrenska Universitetssjukhuset förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser i regionen.

Nätverket är för medlemmar som är intresserad av att dels samverka kring utvecklingen av Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) inom respektive sjukvårdsregion, dels jobba intressepolitiskt för att förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser.

Är du intresserad av vad som händer regionalt inom området sällsynta diagnoser? Tveka då inte att engagera dig i nätverket.

Bor du i den här regionen, eller har anknytning till den och är intresserad av att engagera dig i Sällsynta diagnosers Nätverk Väst, är du välkommen att skicka ett mail till kontaktpersonerna i nätverket. Presentera dig och säg om du vill gå med i nätverkets Facebookgrupp. Det är en sluten arbetsgrupp för dig som vill engagera dig i nätverket.

Kontaktpersoner
Emma Lindsten
E-post: emma.lindsten@sallsyntadiagnoser.se

Monica Hedman
E-post: monica.hedman@sallsyntadiagnoser.se

Om du söker patientföreträdare i olika sammanhang så är du varmt välkommen att kontakta oss. Antingen kontaktar du oss på info@sallsyntadiagnoser.se eller så  kontaktar du en av våra patientföreträdare direkt.

Läs mer om våra tre patientföreträdare i region Väst HÄR.

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.