Nätverk Syd

Nätverk Syd är öppet för medlemmar i Riksförbundet Sällsynta diagnoser som bor i Skåne, Blekinge, Kronoberg och södra Halland. Nätverksträffarna brukar vara i Malmö. Nätverket är för medlemmar som är intresserad av att dels samverka kring utvecklingen av Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) inom respektive sjukvårdsregion och dels jobba intressepolitiskt för att förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser.

Är du intresserad av vad som händer regionalt inom området sällsynta diagnoser? Tveka då inte att engagera dig i nätverket.

Bor du i den här regionen, eller har anknytning till den och är intresserad av att engagera dig i Sällsynta diagnosers Nätverk Syd, är du välkommen att skicka ett mail till kontaktpersonen i nätverket. Presentera dig och säg om du vill gå med i nätverkets Facebookgrupp. Det är en sluten arbetsgrupp för dig som vill engagera dig i nätverket.

Kontaktpersoner
Nicoleta Barna
E-post: barnanicoleta@hotmail.com

Angela Skogh
E-post: angelaskogh61@gmail.com

Mildred Lundgren
E-post: lundgrenmildred@gmail.com

Pi Tufvesson Cohen
E-post: pisan@me.com

Om du söker patientföreträdare i olika sammanhang så är du varmt välkommen att kontakta oss. Antingen kontaktar du oss på info@sallsyntadiagnoser.se eller så  kontaktar du en av våra patientföreträdare direkt.

Läs mer om våra patientföreträdare i region Syd HÄR.

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.