Nätverk Stockholm/Gotland

Nätverk Stockholm/Gotland är öppet för medlemmar i Riksförbundet Sällsynta diagnoser som bor i Stockholms- eller Gotlands län. Nätverkets huvudsakliga syfte är att påverka inriktningen av Centrum för Sällsynta diagnoser (CSD) på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Nätverket är avsett för medlemmar som är intresserad av att dels samverka kring utvecklingen av Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) inom respektive sjukvårdsregion, dels jobba intressepolitiskt för att förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser.

Är du intresserad av vad som händer regionalt inom området sällsynta diagnoser? Tveka då inte att engagera dig i nätverket.

Bor du i den här regionen, eller har anknytning till den och är intresserad av att engagera dig i Sällsynta diagnosers nätverk Stockholm/Gotland, är du välkommen att skicka ett mail till kontaktpersonen i nätverket. Presentera dig och säg om du vill gå med i nätverkets Facebookgrupp. Det är en sluten arbetsgrupp för dig som vill engagera dig i nätverket.

Kontaktpersoner
Evelina Rosén
evelina.rosen@sallsyntadiagnoser.se

Annalena Josefsson
annalena.josefsson@sallsyntadiagnoser.se

Jana Bergholtz
jana.bergholtz@sallsyntadiagnoser.se

Om du söker patientföreträdare i olika sammanhang så är du varmt välkommen att kontakta oss. Antingen kontaktar du oss på info@sallsyntadiagnoser.se eller så  kontaktar du en av våra patientföreträdare direkt.

Läs mer om våra patientföreträdare i region Stockholm/Gotland HÄR.

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.