Nyheter

Presentation av ny medarbetare: Agnes Pörge

Datum: 2018-09-28 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 17:31

Bild på ny projektmedarbetare, Agnes Pörge, oktober 2018

Hej gänget!
Jag heter Agnes Pörge och har nyss, 24 september, börjat som projektkoordinator/kommunikatör i projektet Gemensamt lärande på Riksförbundet Sällsynta diagnoser, vilket jag gör med stor glädje och nyfikenhet. Jag kommer att jobba med kommunikation inom Gemensamt lärande samt utåt i förbundets olika kanaler.

Media har varit min plattform yrkesmässigt sedan 1999. Jag har arbetat med rörlig bild och text i olika former så som tv-produktion, informations/utbildningsfilm, reportage och webb.

Det har varit viktigt för mig att arbeta med frågor nära människan och lyfta de som sällan blir hörda. Att sprida kunskap, bidra till förändring och förbättring är guld värt för mig. Många gånger har det handlat om barn och vuxna med olika diagnoser och sjukdomstillstånd och de har legat mig extra varmt om hjärtat.

Sociala medier
På senare år har jag arbetat med sociala medier, skrivit artiklar, varit webbredaktör och ansvarat för www.darlingeco.se som informerar om kemikalier i människans närhet, med fokus på gravida och barn, samt erbjudit innehållsgranskade ekologiska produkter för samma målgrupp. Jag har även föreläst om ämnet på öppna förskolor och event, bland annat.

Fotbollsmorsa
På min fritid agerar jag fotbollsmorsa, har en förkärlek till Göteborg och klassisk musik, men lyssnar mest på Babblarna (av förklarliga skäl), och är ekonörd ut i fingerspetsarna. Älskar allt som hjälper mig att leva hållbart och medvetet. Emellanåt hörs den ganska högljudda ungraren inom mig också.

Avslutningsvis vill jag tacka för det varma välkomnandet sedan jag började och ser fram emot att jobba kreativt, för att uppnå förbundets mål tillsammans med er.

Hugg gärna tag i mig om du har en idé om hur vi kan synliggöra det sällsynta!

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.