Nätverk Mellansverige

Nätverk Mellansverige är öppet för medlemmar i Riksförbundet Sällsynta diagnoser som bor i Uppsala-, Södermanlands-, Västmanlands-, Värmlands-, Dalarnas-, Gävleborgs- eller Örebro län. Nätverkets huvudsakliga syfte är att, i samarbete med Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) Mellansverige förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser i regionen. Nätverket är för medlemmar som är intresserad av att dels samverka kring utvecklingen av Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) inom respektive sjukvårdsregion och dels jobba intressepolitiskt för att förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser.

Är du intresserad av vad som händer regionalt inom området sällsynta diagnoser? Tveka då inte att engagera dig i nätverket.

Bor du i den här regionen, eller har anknytning till den och är intresserad av att engagera dig i Sällsynta diagnosers nätverk Region Uppsala/Örebro, är du välkommen att skicka ett mail till kontaktpersonen i nätverket. Presentera dig och säg om du vill gå med i nätverkets Facebookgrupp. Det är en sluten arbetsgrupp för dig som vill engagera dig i nätverket.

Kontaktperson

Karin Högvall
karin.hogvall@sallsyntadiagnoser.se
072-269 62 04

Om du söker patientföreträdare i olika sammanhang så är du varmt välkommen att kontakta oss. Antingen kontaktar du oss på info@sallsyntadiagnoser.se eller så  kontaktar du en av våra patientföreträdare direkt.

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.