Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträff, Linköping

25 januari, 2020, 12:00 - 15:00

Välkommen till Nätverksträff för alla medlemmar i Riksförbundet Sällsynta diagnoser som bor inom den sydöstra sjukvårdsregionen!

Datum och tid
Lördagen den 25 januari 2020 kl. 12.00-ca 15.00.

Plats
Föreningshuset Fontänen, Västra vägen 32 i Linköping.

Vem kan komma?
Du som är medlem i någon av Riksförbundets diagnosföreningar eller i den fria gruppen och som bor i någon av sjukvårdsregionerna Kalmar, Jönköping eller Linköping.

Syfte
Samverka kring utvecklingen av Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) inom vår sjukvårdsregion och jobba för att förbättra vården för personer med sällsynta diagnoser. Att knyta kontakter med andra patientaktiva inom den egna regionen för utbyte av erfarenheter och tillfälle att träffa likasinnade som också lever med sällsynthetens dilemma. Kanske ska vi planera någon gemensam aktivitet, någon uppvaktning av beslutsfattare, samarbeten med vårt CSD eller vad vi nu kommer fram till att vi skulle ha glädje och nytta av i just vår region.

Medverkande
Riksförbundets två regionala patientföreträdare, personal från CSD Sydöst samt någon från Riksförbundets kansli i Stockholm.

Fika
Vi bjuder på fika med matig macka, så säg till om du har några allergier eller andra önskemål om mackan när du anmäler dig.

Frågor och anmälan
Karin Olsson, som är patientföreträdare för Nätverk Sydöst; karinolsson@me.com eller 070-538 55 19.

Läs om nätverket

Välkommen med din anmälan!

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.

Translate »