Nyheter

Europeiska konferensen ECRD 2020 blir digital!

Datum: 2020-04-03 Av: SĂ€llsynta Diagnoser Tid: 12:31

ECRD 2020 logo, DIGITAL konferens

Datumet för den europeiska konferensen om sÀllsynta diagnoser (ECRD) flyttas en dag till den 14-15 maj 2020 och sÄ blir ECRD digitalt. (Ingen fysisk konferens i Stockholm, pÄ grund av Corona.)

Vi frĂ„n Riksförbundet SĂ€llsynta diagnoser erbjuder maximalt 2 medlemmar frĂ„n varje medlemsförening att delta i konferensen. Är du intresserad, hör av dig till stephanie.juran@sallsyntadiagnoser.se

För att anmĂ€la dig pĂ„ ECRD-konferensens hemsida, vĂ€ljer du kategorin ”EURORDIS medlem”.

För en kostnad pĂ„ 40 € (drygt 400 kr) fĂ„r du tillgĂ„ng till alla presentationer frĂ„n mer Ă€n 100 talare. För att Ă„stadkomma en lyckad digital konferens, genomgĂ„r alla ECRD-talare en sĂ€rskilt utbildning för att hĂ„lla digitala, interaktiva seminarier.

Den digitala konferensen kommer erbjuda dig en större flexibilitet att förflytta dig mellan parallella förelÀsningar och du kommer att kunna stÀlla dina frÄgor.

Bara att vÀlja och vraka frÄn soffan
Ytterligare interaktiva möten kommer att erbjudas för presentation av alla postrar och för att nÀtverka med andra deltagare. Pauser samt digitala spel och frÄgesport kommer att avbryta informationsflödet. Du kommer att fÄ unika möjligheter att vÀlja och delta bekvÀmt frÄn din hemmasoffa.

För-seminarium 23 april
Vill du testa upplĂ€gget med digital konferens, Ă€r du mycket vĂ€lkommen till ett första seminarium redan den 23 april kl. 13–14: Pre-Conference Webinar. DĂ„ fĂ„r du lĂ€ra dig allt om en pĂ„gĂ„ende undersökning “Rare2030” som lĂ€gger grunden för ECRD:s sex olika temaomrĂ„den:

(1) Framtiden inom diagnostik
(2) VÄra vÀrden, vÄra rÀttigheter, vÄr framtid
(3) Hur ser en bra sjukvÄrd för sÀllsynta diagnoser ut
(4) Personcentrerade behandlingar
(5) TillgÄng till behandling
(6) Den digitala revolutionen.

Titta gÀrna pÄ filmen om den digitala europeiska konferensen ECRD, 14-15 maj, 2020

 

LĂ€s mer

Register

ECRD:s hemsida

SÀllsynta nyheter 6 2019 (utgivet innan det bestÀmdes att ECRD skulle bli digitalt)

Om cookies

Vi anvÀnder oss av kakor för bÀttre upplevelse. LÀs mer.

Translate »