Nyheter

Europeiska konferensen ECRD 2020 blir digital!

Datum: 2020-04-03 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 12:31

ECRD 2020 logo, DIGITAL konferens

Datumet för den europeiska konferensen om sällsynta diagnoser (ECRD) flyttas en dag till den 14-15 maj 2020 och så blir ECRD digitalt. (Ingen fysisk konferens i Stockholm, på grund av Corona.)

Vi från Riksförbundet Sällsynta diagnoser erbjuder maximalt 2 medlemmar från varje medlemsförening att delta i konferensen. Är du intresserad, hör av dig till stephanie.juran@sallsyntadiagnoser.se

För att anmäla dig på ECRD-konferensens hemsida, väljer du kategorin ”EURORDIS medlem”.

För en kostnad på 40 € (drygt 400 kr) får du tillgång till alla presentationer från mer än 100 talare. För att åstadkomma en lyckad digital konferens, genomgår alla ECRD-talare en särskilt utbildning för att hålla digitala, interaktiva seminarier.

Den digitala konferensen kommer erbjuda dig en större flexibilitet att förflytta dig mellan parallella föreläsningar och du kommer att kunna ställa dina frågor.

Bara att välja och vraka från soffan
Ytterligare interaktiva möten kommer att erbjudas för presentation av alla postrar och för att nätverka med andra deltagare. Pauser samt digitala spel och frågesport kommer att avbryta informationsflödet. Du kommer att få unika möjligheter att välja och delta bekvämt från din hemmasoffa.

För-seminarium 23 april
Vill du testa upplägget med digital konferens, är du mycket välkommen till ett första seminarium redan den 23 april kl. 13–14: Pre-Conference Webinar. Då får du lära dig allt om en pågående undersökning “Rare2030” som lägger grunden för ECRD:s sex olika temaområden:

(1) Framtiden inom diagnostik
(2) Våra värden, våra rättigheter, vår framtid
(3) Hur ser en bra sjukvård för sällsynta diagnoser ut
(4) Personcentrerade behandlingar
(5) Tillgång till behandling
(6) Den digitala revolutionen.

Titta gärna på filmen om den digitala europeiska konferensen ECRD, 14-15 maj, 2020

 

Läs mer

Register

ECRD:s hemsida

Sällsynta nyheter 6 2019 (utgivet innan det bestämdes att ECRD skulle bli digitalt)

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.

Translate »