Nyheter

Elin tillbaka som projektkoordinator!

Datum: 2017-08-28 Av: dammert Tid: 11:39

Bild pĂ„ Elin Bonnier, projektkoordinator, ÖvergĂ„ngsprojektet

VÄr nygamla medarbetare Elin Bonnier gjorde come back pÄ SÀllsynta diagnosers kansli den 23 augusti 2017. HÀr presenterar hon sig.

”Hösten 2016 fick jag chansen att arbeta som koordinator för ÖvergĂ„ngsprojektet, steg 2 tillsammans med Malin GrĂ€nde. Med mig i mitt bagage hade jag dĂ„ en stor erfarenhet av att arbeta i olika former av projekt. Men ÖvergĂ„ngsprojektet var mitt första riktiga möte med Riksförbundet och den sĂ€llsynta vĂ€rlden. Det var en enormt lĂ€rorik och givande höst och, förutom kollegorna pĂ„ kansliet, sĂ„ vĂ€rderar jag kontakten och mötena med alla ungdomar inom ÖvergĂ„ngsprojektet vĂ€ldigt högt.

DĂ€rför kĂ€nns det riktigt roligt och spĂ€nnande att jag nu, efter sex mĂ„naders förĂ€ldraledighet, Ă„terigen fĂ„tt chansen att fĂ„ fortsĂ€tta arbetet som koordinator för ÖvergĂ„ngsprojektet, nu steg 3.

Under hösten vill jag fortsĂ€tta arbeta för att skapa gemenskap och för att deltagarna i projektet ska kĂ€nna sig trygga i, och bli stĂ€rkta av sitt deltagande. Efter att ha fĂ„tt ansvara för vĂ„rt deltagande i Prideparaden i somras ser jag Ă€ven fram emot att fĂ„ fortsĂ€tta vara med och utveckla vĂ„rt framtida HBTQ- och ungdomsarbete.”

LĂ€s mer om Elin (tidigare presentation)

Om cookies

Vi anvÀnder oss av kakor för bÀttre upplevelse. LÀs mer.

Translate »