Nyheter

Elin tillbaka som projektkoordinator!

Datum: 2017-08-28 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 11:39

Bild på Elin Bonnier, projektkoordinator, Övergångsprojektet

Vår nygamla medarbetare Elin Bonnier gjorde come back på Sällsynta diagnosers kansli den 23 augusti 2017. Här presenterar hon sig.

”Hösten 2016 fick jag chansen att arbeta som koordinator för Övergångsprojektet, steg 2 tillsammans med Malin Grände. Med mig i mitt bagage hade jag då en stor erfarenhet av att arbeta i olika former av projekt. Men Övergångsprojektet var mitt första riktiga möte med Riksförbundet och den sällsynta världen. Det var en enormt lärorik och givande höst och, förutom kollegorna på kansliet, så värderar jag kontakten och mötena med alla ungdomar inom Övergångsprojektet väldigt högt.

Därför känns det riktigt roligt och spännande att jag nu, efter sex månaders föräldraledighet, återigen fått chansen att få fortsätta arbetet som koordinator för Övergångsprojektet, nu steg 3.

Under hösten vill jag fortsätta arbeta för att skapa gemenskap och för att deltagarna i projektet ska känna sig trygga i, och bli stärkta av sitt deltagande. Efter att ha fått ansvara för vårt deltagande i Prideparaden i somras ser jag även fram emot att få fortsätta vara med och utveckla vårt framtida HBTQ- och ungdomsarbete.”

Läs mer om Elin (tidigare presentation)

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.