Nyheter

Digitala skolan går av stapeln

Datum: 2019-09-11 Av: Sällsynta Diagnoser Tid: 10:51

Vår europeiska samarbetsorganisations EURORDIS Digital School (”digitala skola”) går av stapeln för första gången den 8-9 oktober 2019.

Utbildningen vill stärka sällsynta patientföreträdare i deras arbete med digitala sociala medier, för att bättre kunna nå ut och bygga en ”community” som erbjuder gemenskap och en stark röst för det sällsynta ut till hela samhället.

25 deltagare
Inte mindre än 25 sällsynta patientföreträdare kommer delta i utbildningen som organiseras av EURORDIS i samarbete med Ågrenska och en globalt verkande kommunikationsbyrå 3Monkeys Zeno.

Under dagarna förmedlas kunskap om vilka möjligheten digitala sociala medier erbjuder en patientförening, hur man bygger en effektiv kampanj och skapa ett kraftfullt ”community”. Med hjälp av praktiska workshops kommer deltagarna att få möjlighet att testa sina nya kunskaper genom att bland annat göra egna video-inspelningar.

Stolta och glada!
”Vi är stolta och glada att tre av våra medlemmar – Britta Berglund, Jana Bergholtz och Mildred Lundgren – kommer att delta i EURORDIS Digital School”, säger Sällsynta diagnosers medarbetare Stephanie Juran.

Efter utbildningen kommer våra deltagare att dela med sig sammanfattningar av sina nya kunskaper till er, via våra kanaler. Fortsättning följer!

Hämta programmet för EURORDIS digital school (på engelska)

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.

Translate »