Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Evenemang List Navigering

september 2017

Sällsynt storträff

27 september, 15:00 - 28 september, 17:00
Sällsynt storträff för representanter från Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) och våra regionala patientnätverk. Mötesarrangör är Sällsynta diagnosers projekt Gemensamt lärande. Mötet är ett tillfälle att träffas och skapa en gemensam bild av projektets mål och möjligheter. Syftet är också att tydliggöra vad personcentrering är och hur det kan hjälpa oss i vårt arbete med sällsynta diagnoser. OBS! Storträffen är endast avsedd för CSD-personal och företrädare för Sällsynta diagnosers regionala nätverk. Inbjudan har skickats till CSD och nätverken. Hämta inbjudan… Mer information »
oktober 2017

Nätverksmöte i Lund

7 oktober, 11:00 - 15:00
Skånes universitetssjukhus, Lund,
Getingevägen 4
Lund, 222 41 Sverige
+ Google Map
Vi bjuder in till regionalt nätverksmöte i Lund, Nätverk Syd. Mötesarrangör är Sällsynta diagnosers projekt Gemensamt lärande. Vi i Riksförbundet Sällsynta diagnoser är mycket angelägna om att Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) nu fortsätter att utvecklas på ett bra sätt, utifrån patienternas behov och intressen. Därför bjuder vi in till detta informations- och upptaktsmöte. Anmälan senast 22 september till info@sallsyntadiagnoser.se Hämta inbjudan till Regionalt nätverksmöte i Lund, 7 oktober Läs om vår regionala verksamhet Läs om personcentrerad vård Kontaktperson Beata… Mer information »

Höstmöte, Stockholm

21 oktober, 12:00 - 22 oktober, 13:00
Stockholm,
Sverige
+ Google Map
Varje år, i oktober, ordnar Riksförbundet Sällsynta diagnoser ett höstmöte för medlemsföreningarna. Mötet börjar och slutar med lunch. Inbjudan, med program, publiceras och skickas ut i början av sommaren. Hämta inbjudan till Höstmötet 21-22 okt 2017 Hämta anmälningsblankett (.docx/word) till Höstmötet 21-22 okt 2017 Hämta anmälningsblankett (.pdf) till Höstmötet 21-22 okt 2017 Hämta anvisningar för deltagarnas rumsbokning på Höstmötes-hotellet Scandic Klara Hämta förslaget till reviderade stadgar från ordinarie årsmöte 22 april 2017 Hämta årsmötesprotokollet 2017 Mer information »

Nätverksmöte i Stockholm

28 oktober, 11:00 - 15:00
Vi bjuder in till regionalt nätverksmöte i Stockholm, Nätverk Stockholm-Gotland Mötesarrangör är Sällsynta diagnosers projekt Gemensamt lärande. Vi i Riksförbundet Sällsynta diagnoser är mycket angelägna om att Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) nu fortsätter att utvecklas på ett bra sätt, utifrån patienternas behov och intressen. Därför bjuder vi in till detta informations- och upptaktsmöte. Anmälan senast 29 september till info@sallsyntadiagnoser.se Hämta inbjudan till Regionalt nätverksmöte i Stockholm, 28 oktober Läs om vår regionala verksamhet Läs om personcentrerad vård Kontaktperson Beata… Mer information »
+ Exportera Listade Evenemang

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.