Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Evenemang List Navigering

juni 2017

Sällsynt nätverksmöte för Region Mitt

10 juni, 11:00 - 16:00
Riksförbundet Sällsynta diagnoser bjuder in medlemmar i Region Mitt till nätverksmöte i Stockholm, lördag 10 juni. Hämta inbjudan till nätverksmöte för Region Mitt, 10 juni Läs om vårt regionala Nätverk Mitt Läs om Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD), Stockholm Läs om Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) i Uppsala – Örebroregionen Anmälan: Anmäl dig genom att mejla till info@sallsyntadiagnoser.se, senast fredag 19 maj. Välkommen med din anmälan! Mer information »
september 2017

Sällsynt storträff

27 september, 15:00 - 28 september, 17:00
Långholmen,
Långholmsmuren 20
Stockholm, Sverige
+ Google Map
Sällsynt storträff för representanter från Centrum för Sällsynta Diagnoser (CSD) och våra regionala patientnätverk. Mötesarrangör är Sällsynta diagnosers projekt Gemensamt lärande. Mötet är ett tillfälle att träffas och skapa en gemensam bild av projektets mål och möjligheter. Syftet är också att tydliggöra vad personcentrering är och hur det kan hjälpa oss i vårt arbete med sällsynta diagnoser. OBS! Storträffen är endast avsedd för CSD-personal och företrädare för Sällsynta diagnosers regionala nätverk. Inbjudan har skickats till CSD och nätverken. Hämta inbjudan… Mer information »
oktober 2017

Höstmöte, Stockholm

21 oktober, 12:00 - 22 oktober, 13:00
Stockholm,
Sverige
+ Google Map
Varje år, i oktober, ordnar Riksförbundet Sällsynta diagnoser ett höstmöte för medlemsföreningarna. Mötet börjar och slutar med lunch. Inbjudan, med program, publiceras och skickas ut i början av sommaren. Mer information »
+ Exportera Listade Evenemang

Om cookies

Vi använder oss av kakor för bättre upplevelse. Läs mer.